Inspiration til miljøledelse

onsdag d. 3. februar, kl. 13.30 – 15.30, Udvikling Vejen

 

 

Sammen med Miljøstyrelsen og groNet inviterer GREENET til et inspirationsmøde med masser af oplysninger om miljøledelse, og hvad det kan betyde for dig og din virksomhed.

Flere virksomheder oplever efterhånden, at miljøledelse bliver en konkurrenceparameter, fordi de mødes af krav fra både kunder og samarbejdspartnere. Og netop arbejdet med miljøledelse giver ofte også væsentlige besparelser i både produktion og drift.

Indførelse af miljøledelse signalerer til omverdenen, at virksomheden har styr på sine miljøpåvirkninger. Andre fordele kan fx være bedre styring af forbrug af energi og råvarer, større troværdighed over for kunder samt færre udgifter til affaldsbortskaffelse, spildevandsafledning og miljøafgifter.

Det er muligt på mødet at tilmelde virksomheden til en gratis GAP-analyse, som vil give overblik og handlingsplan for effektiv indførelse af miljøledelse eller opgradering til ISO 14001.

Find indbydelsen under downloads i menuen til venstre.

Pris: Gratis

Tilmelding: Senest 27. januar 2016

Adresse: Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding

Tilmeldingsformular

Målgruppe:

Alle virksomheder (under 250 ansatte), der enten ikke har miljøledelse eller som ønsker at opgradere et lokalt miljøledelsessystem til ISO 14001.

Diverse:

Vi beder om telefonnr. af hensyn til evt. aflysning.